HTML

Hacker zone - A Hekker blog

Ez a blog erről szól: A mai Hackerekről, Crackerekről, programozásról, biztonsági témákról és az informatikai egyéb területeiről.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tizenéves lámák, script kiddiek akik Hackernek hiszik magukat

2009.09.16. 19:55 :: Acnas

Sajnos a Hacker kifejezés kezdi elveszteni az eredeti értelmét. Sok tizenéves gyerek azt hiszi hogy a Hackelés gyerekjáték és csodaprogramokkal véghez vihető. Sok ilyen lammer site van. A mindenkilapjás gyökér oldalak azzal kecsegtetik a szerencsétlen látogatókat hogy pár program letöltése és elsajátítása utána mindenkiből profi "hacker" lehet. Ezek a programok persze semmit nem érnek hülyeség az egész :). És a mellékelt leírásokon is látszik, hogy pár vicces kedvű gyerek csinálta. Néhány idézet: " Ez a prg arra jó hogy leszedsz egy időkorlátos progot és ezt a progot ráhúzod és ez leszedi az időkorlátot" " ezzel a programmal msn jelszavakat törhetsz. Csak leszeded, elindítod beírod a címet és a progi kidobja a j. szót."

Remélem nem kell kommentálnom, mekkora lámaságok ezek. Tizenéves kis hülyék, akik a filmeken nőttek fel. Néhány példaoldal: http://maffia96.mlap.hu/, http://darkhack.mlap.hu/

Jó nézelődést, és nevetést :)!

 

1 komment

Címkék: hack láma hacker script hekker wannabe kiddie

A bejegyzés trackback címe:

https://hackerzone.blog.hu/api/trackback/id/tr441386997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b3nsz4 (törölt) 2009.10.13. 17:34:33

áhháá : D pont te beszélsz.. hisz te is egy csicska script kiddie vagy.. semmi tudással..
süti beállítások módosítása